Geotics ofereix les millors solucions energètiques per edificis, mitjançant sistemes d'energia renovable.

Enginyeria, assessorament i instal·lacions de cases unifamiliars, edificis  plurifamiliars, instal·lacions comercials i industrials


L'hotel de Vall de Núria ha estat guardonat amb el premi al millor projecte de rehabilitació d’edificis del programa europeu Green Building, que premia i reconeix les bones pràctiques en sostenibilitat i eficiència energètica de tots els edificis públics de la Unió Europea. En aquest cas, l'edifici ha aconseguit uns estalvis del 75,3%, gràcies, en bona part, a la seva climatització mitjançant energia geotèrmica, instal·lada per Geotics Innova.

El vídeo exposa la instal·lació de geotèrmia a Vall de Núria, un espai ideal per a l’energia geotèrmica, ja que està en consonància amb la política ambiental de la zona.

PROJECTES DE REFERÈNCIA REALITZATS PER GEOTICS INNOVA
DIVULGACIÓ ENERGIA GEOTÈRMICA
 

Actualitat i notícies de l'energía geotèrmica

Passos per combatre el canvi climàtic
14/11/2014
La cimera Àsia-Pacífic, celebrada a Pequín, va finalitzar amb una fita en l'intent de frenar el canvi climàtic.

Geotics Innova realitza manteniment a les instal·lacions geotèrmiques
01/10/2014
Les dues cases unifamiliars del barri de Mira-sol, a Sant Cugat del Vallès, comptaran amb un manteniment anual a càrrec de Geotics Innova. Després que aquesta empresa realitzés, l'any passat, la instal·lació geotèrmica de dos habitatges, ara es faràe càrrec de dues revisions l'any. Els treballs consistiran en la neteja de filtres, comprovar els nivells de glicol, així com controlar els processos i el funcionament de les màquines.
  Empresa habilitada pel programa Geotcasa
Demani pressupost